Craciunul pe glob | traditii de Craciun la Africani, Americani …

Craciunul pe Glob


Pănă în secolul al XV-lea crenguţele verzi cu care erau împodobite casele cu ocazia Crăciunului, ca şi darurile pe care şi la făceau oamenii unii altora erau considerate tradiţii păgâne. Dar nu peste multă vreme, în locul acestora va fi folosit un arbore întreg. 

Conform documentelor, în 1605, la Strasbourg a fost înălţat primul pom de Crăciun într-o piaţă publică. Nu avea încă lumânări şi era împodobit cu mere roşii. 

În 1611, la Breslau, ducesa Dorothea împodobeşte primul brad de Crăciun aşa cum îl ştim astăzi. Citeste tot articolul Craciunul pe Glob si afla cum se sarbatoreste acum aceasta mae sarbatoare la americani , spanioli, italieni, irlandezi, rusi, francezi si multi altii.

Spiritul Craciunului dateaza de mult timp  pastreaza-l si tu, fii alaturi de cei dragi cu urari calde de Craciun. Noi te ajutam cu ideei!   Trimite celui drag un mesaj de craciun



Poze Amuzante - * Fotografii amuzante cu tema Craciunul * * Moda de Craciun
Horoscopul anului 2018
În comparație cu anii precedenți, frământați de conflicte, tensiuni și răsturnări de situație dintre cele mai dureroase, anul 2018 promite perioade mai
Sms-uri de Craciun pentru persoana iubita
O colectie cu mesaje si urari de Craciun pentru persoana Iubita. Sursa ta de inspiratie pentru sarbatorile de iarna.
Plugusorul Amuzant
Plugusorul cu versuri hazlii.Plugusorul umoristic Texte / Colinde de Craciun, Uraturi de Anul Nou